Knaaaas!

Hej alihoppa jag har egentligen inte tid att blogga eller jag får inte äns sitta framför datan.  Heheh jag har fått utegångsförbud hela nästa vecka + ingen data idag. Men dont worry det kommer att ordna sig.
Frågestunden kommer att fortsätta tills någon gång i nästa vecka så det är bara att fråga på. Det har hänt en hel del grejer som jag inte tänkter ta upp och jag har varit på dåligt humör hela helgen. Men aja hej då!
Tråkigt inlägg jag vet!!
frågestunden fortsätter

Frågestund!

Ställ vilka frågor ni vill och jag svarar på ALLT! Frågestunden avslutas  00:00 i natt ;)




hot ore not?

Jag vet att jag har tagit bilderna från Bunnys blogg. Men eftersom jag har en exakt likadan dusch så var det okej att jag lånade bilderna en gång! ;)



Men håll med om att dem är super coola! Dem lyser efter hur varmt vattnet är! :)

Bild tagen för exakt 1 år sedan!

HITTADE BILDEN PÅ FB! ;)

Skridskor!

Glömde att säga att vi åkte skridskor i Torsdags. Och som kanske några av er vet så är det en av dem bästa sakerna jag vet man kan göra på fritiden haha. Jag tycker det är skiiit roligt och om jag får skryta lite så är jag faktiskt väldigt duktig haha. Jag kan göra piruett 3-4 varv, dock om jag får träna i typ 1 timme själv och vara koncentrerad! ;)

Här kommer lite bilder:

Jag längst ut till höger/vänster...? (hehe jag kan inte höger och vänster riktigt) Pinsamt!! Ehh... Jag med leopard vantarna haha! ;)


Me! ;)

Thailand:

Wihooo, jag mammi,pappi och keti åker till Thailand nästa jul! Vi har kollat runt på hotel och vi har äntligen hittat ett! Hotellet är 5 stjärnigt och ligger i mellan 2 stränder så man kan välja. Vi har även tillgång till dem stora köpcentrumen i Pataya (närmaste storstaden).  Vi kommer att vara där i 2 veckor och dra till pipi island i några dagar!Perfekt! ;)

Ett tips: Vill ni resa till Thailand/Bankok nästa jul så boka NU. På detta hotell så var det bara 3 rum kvar i heeela hotellet. Och nu 2 kvar eftersom vi bokade haha. Ett annat hotell var helt slutsålt + en massa andra hotell. Helt sjukt egentligen! 


Kolla baren i vattnet! 





Ett av rummen!


Spa utomhus








Det är detaljerna som räknas!

Åhh jag har länge velat ha en skinnjacka med en liten pälskrage på! Dem verkar så mysiga! Men ändå lite tuffa! ;)

Kolla denna skinnjacka. Visst är den snygg!?
ASOS | ASOS Leather Aviator Jacket With Detachable Faux Fur Collar
Klicka på länken högst upp på bloggen för att komma till jackan, och även en massa andra super snygga plagg! :)

I tunnelbanan

tjo sitter på tmunelbanan och väntap p2 att tåget ska komma... Det har ju varit stop i heeeela citybanan dag så jag fick ta pendeln och sen byta och massa skit för att komma till södermaom lixom??? Skit jobbig, men nu är jag iaf påväg hem med Issa. Bloggar mer när du jag kommer hem. puss hej

2011-01-27:

God morgon till alla er som är vakna. Jag vaknade för en stund sedan och är klar nu! Vi börjar nämligen tidigare än vanligt för att vi ska ha prov idag! Nu blir det pannkakor med chocklad på. (muuuums) :)

Hur ser dagen ut för idag då?:

Efter skolan så ska jag nog gå och skaffa mitt gymkort som jag kortfarande inte har gjort haha! Och sen blir det nog en fika på stureplan med Issa eller mammi kanske!? Om jag går med mammi så ska jag försöka att locka in henne i schutterman butiken igen haha!

Nej nu kommer Dorza, puss hej! ;)


Åhh jag är sugen på sushi! :)

Mobilblogg-ligger i sängen...

hej, ligger i sängen och slöar framför tv:n kollar på någon skit dålig film och vill bara sova, men har ingen lust för det haha. jag har precis fixat så att jag kan logga in mycker snabbare på facebook tex och bloggen går mycket snabbare nu ;) Nää nu måstte jag förrsöka sova. Natti natti på er. 

Väska: JA ELLER NEJ??

Åhh blev kär i en väska på Nathalie shutterman butiken. Jag skulle ta fram min mobil för att ta kort på den och mobil blogga lite, när jag upptäcker att min mobil är borta! HAHA take it easy, den var hemma (piuuh)! Så tyvärr så kunde jag inte ta något kort och visa er!

Väskan gick på 13 800 kr ungefär, ganska dyrt för en väska faktiskt med visst så var det ett märke som jag nu inte kommer på var det heter (det var ganska ovanligt märke), däremot så var det på rea och kostade nu 5 800 ungefär. Dock så hade jag bara 1000 kr med mig så det blev inget. Men jag pratade med mamma här hemma och jag vill ha den + att jag ääääälskar väskor......, och skor då hihi! Dock så vet jag att jag kanske bara skulle använda väskan ca 5-6 gånger och sen glömma bort den, så det är ju lite onödigt! Men men, det är 70% rea sen också, så vi får väl se! ;)

Vänta ska se om jag hittar det på hennes webb shop:

Uppdate: 7 minuter: nej tyvärr hittade ingen bild.


Btw... kolla vilken fin himmel jag hade utanför mig idag! :)

Nathalie shutterman

Snart så kommer Issa förbi mig och vi ska dra in till stan för att kika runt lite. Jag hade tänkt att gå till Nathalie shutterman butiken för att kolla lite på hennes rea som kommer att vara ändra fram tills den 29 tror jag!? Jag är inte ute efter något specielt, men bara om jag hittar något lixom! ;)




Profil bild! ;)

Posta brev + hundra lappar...

Heluu, efter en ganska kort dag ( vi slutade 2) så gick jag och postade lite brev, bla till swedbank osv! Haha sen skulle jag gå och köpa en grej i mattaffären så jag hade en hundring med mig som jag höll i samma hand som brevet jag skulle posta. Så råkade jag slänga ner hundra sedeln i posten haha.... Smart ass!  ;)

Mammi får jag bara fråga dig? Tappade du mig i golvet när jag var liten,? För ibland undrar man faktiskt vad jag håller på med haha...


Haha inte så bra bild, men jag hann inte ta någon bättre innan det kom in en kille i hissen! :)

25 januari:

Hej hej. Snöar det hos er också? Här i sthlm så snöar det som bara den! Det får väl bli min enorma vinterjacka med päls på idag då! Och jag som hade börjat använda skinnjacka och en fet halsduk till, men det verkar ju inte funka idag haha!

Jag börjar vid 8:10 så jag ska snart gå ner till Dorza och sedan dra till skolan.... Tråååk! Det är så mycket i skolan nu, jag hade värsta stressen igår och när jag skulle plugga så ville jag bara gråta pga allt! -.- Typiskt. Men men snart är skolan slut och allt är bra igen! Haha det låter som om någon har dött, (snart är allt bra igen) hehe. Nej men sen är det bara gymnasium kvar som förhoppningsvis är kul! :)


Åhh kolla vilken god sallad jag gjorde för någon dag sen. Faktiskt den ända gången jag har "lagat" någonting själv! ;)

Svin dyr gris.

Haha har ni sett den här söta men svin dyra grisen!? Dem har tatuerat på LV märket över hela ryggen med henna tatoo! Dock så tycker jag att det är lite djurplågeri, men lite roligt var det haha :)


Någon annan LV älskare förutom jag, som skulle kunna tänka sig att köpa den hehe? ;)

Fresh fresh...

Nu känner jag mig fräsh igen! Tog en lååång dusch och filade ner och målade mina naglar som blivit som nya nu! ;) Sen duschade jag håret och flätade små små flätor i det, så vi får hoppas att det blir det resultat jag vill! Jag har ju redan lockigt hår men det är någonting som jag inte gillar i det och därför plattar jag! hehe onödigt jag vet!

Uppdate: 5 minuter senare. Nää nu ska jag sätta på mig pyjamas och försöka sätta mig ner och plugga lite. Det blev inget plugg tidigare utan bara facebook....


Före:



Efter:



Nu när jag tittar på bilderna så tycker jag att, naglarna såg finare ut på "före" bilden. Men det är det verkligen inte IRL. ;)

Matte -.-

Åhh matte är verkligen det värsta ämnet när man inte förstår, annars är det väldigt kul tycker jag. Men just nu så fattar jag ingenting och jag känner mig jätte dum. Jag hatar den här känslan!! -.-



Dagens outfit igår när jag var ute i snön och roade mig haha.

Jacka: Vero moda
Skor: Uggs
Jeans: Grekland
Vantar: HM
Halsduk: Cubus

Inga smycken, ingenting! Väldigt tråkig outfit, men jag orkade inte fixa mig! :)

Joghurt morgon...

Heregud säger jag bara. Vi hade joghurt i hela köket för ett tag sen. Jag skulle mixa smoothie som vanligt på morgonen och när den var klar så ser jag att allting bara har runnit ut på diskbänken? Haha jag hade tydligen glömt att sätta dit någon del som skulle vara där, för det var bara ett hål rakt ner. Uppsii. Hoppas den funkar tills mammi kommer hem annars blir det aja baja haha. Japp där gick några tusenlappar upp i rök! -.-


Visst ser det gott ut.!? Haha nu ligger allt i vasken! -.-

Smoothie

Nu blir det hemmagjord smoothie och tv. Mysigt ;)


  • Dricker alltid en smoothie innan jag går och lägger mig.
  • Joghurt,hallon och en kiwiiii. Perfekt! Nyttigt och gott!

Shoes by Greece

Köpte ett par lårhöga skor när jag var i Grekland. Super söta och bilden ger verkligen inte rättvisa. Dock köper jag alltid en storlek för små skor??? Jag vet super weird men det är en vana haha. Sen får jag skavsår och envisas ändå med att gå i dem...? Aja jag gillar dem iaf! ;)


800 kr ;)

Shoes by Greece

Köpte ett par lårhöga skor när jag var i Grekland. Super söta och bilden ger verkligen inte rättvisa. Dock köper jag alltid en storlek för små skor??? Jag vet super weird men det är en vana haha. Sen får jag skavsår och envisas ändå med att gå i dem...? Aja jag gillar dem iaf! ;)


800 kr ;)

Bildbomb: Mina inköp

Här kommer mina lovade bilder från all min shopping både i Grekland och här i Sverige!

Jag försökte att få med allt, men dock så fattas det 2 klänningar och en väska som jag inte hittar!?


Favorit mjukis dress som jag trippar runt i här hemma. Från Taily waily: 200 kr (billigt) :D


Parfym från Marc Jacobs: Den fick jag av Niko ;)




Ringen är från Grekland, allt annat är från Sverige! Riktiga fynd vill jag bara säga! Halsbandet köpte jag idag ;)


Nagellack från Sverige by märket Pieces. 39 kr (nice price) ;) JA JAG VET ATT MINA NAGLAR ÄR FÖRSTÖRDA!!!


3 behåar 2 från Sverige (köpta idag) + Playboy från Grekland



Alla tre basic tröjor köpa idag. Snygga till vardags men man kan "piffa" upp dem med ett sort halsband och klackar till! ;)



Topp från Grekland. Lite gullig kanske eller? Nja vet inte riktigt! :)


Söt liten rosa blus från Bik bok. Gullig på sommaren! :)


Och till sist lite lösögonfransar och lite grejer till naglarna. Love it!

Ps. Vet ni att jag använder inte ens lösögonfransar men jag tycker att det kul att ha haha. Dem är så fina! Håller ni inte med!? ;)

21 januari:

Hej hej, asså jag har tänkt på en sak att man alltid skriver tex: hej,hej eller heloo alla läsare eller någonting annat töntigt. Jag blir så jävla trött på det här, jag är nog dem sämsta på att komma på rubriker, och hur jag ska börja ett inlägg. Har ni nått förslag som jag kan säga istället för mitt töntiga hej hej! Hehe...

Update: Efter fem minuter tänkande om vad jag ska säga: Nej sorry guys jag kom inte på något bättre en hej hej. Så ni får ge mig förslag.

Aja nu ska jag berätta min dag lite kortfattat! Det började med skolan slutade med att jag kom hem för 30 minuter sen. Hehe... Nej inte riktigt men till saken.

Efter skolan så drog jag in till stan för att träffa min kära Madde som jag säkert inte träffat på ett år. Vi gick runt och kollade lite. Jag köpte ett par super snygga sommar pumps och ett linne. Sommar suget börjar komma in lite nu, eller vad tycker ni?

Bilder får ni se när min nya data kommer. Då kommer jag att lägga in allt jag shoppade från Grekland + här i Sverige! Så var berädda av en bildbomb! ;)


Nee nu ska jag plugga lite faktiskt. Japp jag är en plugghäst haha! :)

Tycker ni?

Tycker ni att det är jobbigt att läsa när texten är så liten i bloggen? Jag vet inte riktigt varför den är så men min blogg krånglar ju som fan hela tiden med en massa grejer!

Kommentera om hur ni tycker att texten är, så ska jag försöka fixa detta! :D

Stress:

Heregud va stressad jag är just nu. Det känns skönt att min engelska uppsats är klar iaf. Nu är det bara kvar No-provet imorgon + fixa mina naglar. Jag tappade en idag alldeles nyss haha (klant), och sen skaffa gym kort, träffa Madde, ett "ärende" som jag ska fixa + gå och hämta mitt kreditkort. Så det är en hel del kvar att göra asså!
Det tar aldrig slut, vecka efter vecka så kommer det något nytt! Aja jag får ju tänka positivt, jag är en väldigt rastlös människa och vill alltid ha något att göra och vill gärna vara lite stressad. Så på det sättet är det ju bra! ;)
Kom precis ut från dushen! Ni får vänja er med gamla bilder tills jag får en ny data. Förhoppningsvis i helgen då Marcus kommer!

Veckans planer: Lugna veckan

  • Onsdag (imorgon): Jag har Grekiska + gå till stan kolla Marc Jacobs butiken + plugga ;)
  • Torsdag: Plugga + fixa ena min nagel igen!
  • Fredag: Träffa Madde. Glöm inte!
  • Lördag: Gå och skaffa gymkort + stan
  • Söndag: Jag får antagligen tillbaka mitt bankkort + kreditkort. + plugga
Inte så mycket att göra den här veckan. Tack och lov! ;)

take me back to

Snälla ta mig tillbaka till dem varma sköna dagarna i Grekland som tog slut alldeles för fort tyvärr! Längtar ni inte också efter att bara kunna sitta och slicka på sin favorit glass och känna solen steka på din mage! Åhh så skönt!

Dagens tips:

Använd ett bra balsam. Köp ett återfuktande högkvalitetbalsam. Köp då ett bra balsam från en hårsalong. Balsam som säljs i varu-handel innehåller till stora delar vatten och alkohol och därav kan de vara orsaken till statiskt och elektriskt hår.

Ha en flaska balsamspray eller hårserum i handväskan, Ha en flaska balsam spray med dig som du kan använda vid behov så fort du känner att håret blir statiskt. TIPS: En budgetvariant är att blanda vatten med sköljmedel (fungerar som ett balsamspray.)

Borsta håret med en kam eller borste gjord av trä istället för plastDet ger håret mindre statiskt.

- När du stylat färdigt ditt hår, klicka lite leave in-balsam eller några silikondroppar i handen och gnugga handflatorna mot varandra. Stryk sedan händerna över håret för att hålla stråna på plats. En budgetvariant är att du kan lite hudlotion.


Vad tycker ni om svart matt nagellack?

Vad säger ni? Tycker ni svart matt nagellack är HISS eller DISS?

Själv tycker jag att svart nagellack kan vara snyggt när man är lite brun. Men när det är matt så njaa.. Inte riktigt min grej! Apropå naglar, så tappade jag ena min nagel igår (typiskt). Och hon kommer ju inte tillbaka förens på Torsdag!

Däremot så tror jag  att jag kanske ska ta bort naglarna och låta dem vara lite. Något tips på någon naglel förstärkning? Det kanske finns på någon hälsoaffär!? Eller vad tror ni?
(bild tagen från annan blogg)

INGET ATT GÖRA TRÄNA ELLER SOVA?

Hmm.. Egentligen inte så svårt val eftersom att sova lockar väldigt mycket! ;)
Aaa nu går jag och sover haah pallar inte skriva mer!

Förslag på data?

Hej hej min data funkar fortfarande inte så jag får väl ta och köpa en ny då. Har ni några förslag?
Jag ska dra in till stan en snabbis för att Isabelle ska köpa lite grejer och jag kan ju passa på att titta på en ny data ;) Efter det så ska jag dra hem till Dorza för att plugga, pga att jag inte kunde göra det igår. Så idag blir det plugg,plugg,plugg! :/
Inga bilder idag heller då. Puss

Min data är sönder

Min data är sönder! :/ Det är därför jag inte har kunnat blogga på hela dagen. Men när jag kom hem och började tjata på mamma om att jag inte kan blogga och inte gå in på facebook och inte kolla min mail och allt var det var. Så kollade hon bara på mig och sa lugnt:

- Men lilla gumman jag har ju en data
- Öhh, jaha oj då... Du kunde inte sagt det lite tidigare!?

Jaha så min mamma har tydligen en egen data!? Det visste jag inte ens om att hon hade, haha visst är det inte världens bästa och snyggaste data. Men enligt min mamma så är det den bästa av dom alla och den är jätte bra haha... Det är bara en vanlig DELL data! Men som tur var funkar den i alla fall.

Min data låter bara som en jävla bomb slagit ner i den när man sätter på den!? Snälla gud säg inte att den har gått sönder nu. Jag har verkligen inte tid med att fixa en ny data nu också!


Jag förstår inte heller hur man laddar upp bilder med den här datan. Och ingen web cam har den heller. Så ni får nöja er med bilden från igår. Som talar om min kväll ganska bra hehe!

Den lilla röda accesoaren:

Gillar starkt den rosa läppstiftet från YSL som absolut har det snyggaste sminket enligt mig, dock inte det bästa!
Den röda axelväska var inte så dum heller, ni vet att i vår så är det den lilla röda accesoaren som är det chicaste! ;)



Bild
Allt från bubbleroom! Vad tycker ni? :)

Krazy

För alla er som sitter hemma och har tråkigt så kan ni underhålla er lite med den här låten från pittbul. Ohh vad jag älskar han ♥ ;)

Home alone....

Usshhh, är det bara jag som hatar att vara ensam hemma? Inte för att jag är rädd eller något men jag blir så jävla uttråkad. Jag hatar verkligen och vara själv, jag hatar att vara hemma själv, jag hatar att sova själv, jag hatar att åka någonstans själv, jag hatar att gå till mataffären själv (dem gångerna jag gör det hehe), jag hatar att inte ha någon bredvid mig. Jag hatar att inte känna att jag har någon som sitter vid min sida och kan säga något. Det spelar ingen roll om jag inte pratar med personen bara någon är där haha. Jag är helt hopplös jag är så jävla rastlös! :/

Aja Isabelle och Lina drog i alla fall här ifrån för en stund sedan efter att vi hade gått på stan och fikat + jag shoppade lite! Ni får se sen!!! Nu sitter jag här helt själv i min ensamhet och super mig full och väntar på bättre tider (skämt åsido) haha. Lät som en jävla alkholist! Nej men nu sitter jag och bara chillar framför tv:n





Sitter alltid och har min nagel i min mun när jag är uttråkad haha!?

Ut med tjejerna

Idag ska alla vi 4 tjejer dra ut och äta och jag ska shoppa lite också. Det är inte ofta vi alla 4 är samlade men nu är vi det, så det ska bli kul! ;)
Vi ska nog dra och äta på vapiano sen också om Lina nu vill haha!

Tips - torra läppar:

Jag fick tipset från en tjej och det funade verkligen, så nu vill jag "sprida" ut det! Det är både naturlig och utan några kemikalier!

  • Borsta dina läppar efter varje tandborstning! Enkelt och super bra! Det funkar verkligen!!! :D


Med sebastian

Sitter här med Sebastian och mamma och myser. Jag har precis kommit hem efter att ha fixat mina naglar, (supernöjd) ;)
Idag och imorgon bitti kommer det inte att bli fler inlägg för jag ska dra till doktorn på morgonen för att dem ska kolla upp mig. Eftersom att allt är bara värre nu.
Lärde honom göra den klassiska puss munnen ;)

Att göra:

Okej det här känns töntigt att göra eftersom att alla dem här "storbloggarna" gör det här. Och jag vill inte härma dem och tro att jag är bäst eller något haha! Men jag måste verkligen börja skriva typ "to do things"lista, för jag har verkligen ingen koll på vad jag ska göra på veckorna och vad jag glömmer osv. Och just nu har jag jätte mycket viktiga saker jag måste ta hand om! Så jag tänker varje vecka göra en "to do" lista, så att jag kan gå in och uppdatera mig själv lite hehe. Ett inlägg mer om veckan för er också! ;)

Okej den här och nästa vecka är FULLSATT:

  • Torsdag (imorgon) - Fixa naglarna igen + ringa och boka tid till att tatuera mig (har tänkt på det i ett år men fortfarande aldrig ringt haha) + tvätta mina marsvins bur haha!

  • Fredag - plugga + lämna mina klackar på lagning + träffa Isabelle <3
  • Lördag - Gå och köpa nytt gymkort för denna termin + shoppa!?
  • Söndag - renskriva en hel uppsats på 23 sidor haha (så äre om man är perfektionist i vissa saker. Allt ska vara fint! ;)
  • Måndag - Plugga till prov
  • Tisdag - Plugga till prov + åka till östermalm och kolla på säng (gillar inte min)
  • Onsdag - Plugga + träffa Isabelle!?
  • Torsdag - Redovisning i skolan + träna?? (haha kanske)
  • Fredag - träna (kanske)!!!!
Sen CHIIIILLLLL! ;)





En bild på arlanda!

Nya naglar imorgon:

Efter att jag och mammi hade varit på östermalm och letat efter den nya butiken som tydligen hade öppnat, men som vi aldrig hittade och fick åka hem igen? Så gick vi förbi där jag hade gjort mina naglar och visade henne att den är helt förstörda efter en väldigt kort tid. Och nu har 4 stycken ramlat av! (jag tolererar inte det) Jag tänker lixom inte gå och slösa flera hundra kronor på att den ska gå sönder direkt. Så hon sa att jag kan komma efter skolan imorgon och försöka fixa dem, så att dem blir snygga igen ;)


Okej här var dem GANSKA okej men ändå väldigt dålig kvalite!

Chanel no 5:

Ohh det första jag såg när jag var på flygplatsen påväg till Grekland var denna hylla. Haha min blick drogs till den! Så jag passade såklart på att köpa en parfym, som jag dock inte hittar nu!? (Irriterande!) Jag kanske glömde den i Grekland? Fast nee, det kan jag ju inte ha gjort, kanske jag glömde den på planet. Fast det vore jävligt klantigt haha!. Aja det finns alltid fler att köpa nästa gång jag åker ner, dvs i Februari redan ;)

Hemma efter skolan.

Hellooooo hunnies! Har ni haft en bra dag.? Min har varit ganska okej faktiskt, provet som jag gjorde gick super bra dock förväntar jag mig inte ett MVG! Och jag har fortfarande min hosta kvar???? Nu har den kommit tillbaka rejalt ige och jag spydde till och med liiiite i morse för jag hostade så mycket. Ushh!!!

Om någon timma ska jag och mammi dra till östermalm och kolla på en ny sängmadrass till mig, gillar inte den jag
har nu! Efter det så ska Sofie och Veronika komma hem till mig för att vi ska göra klart en sak, och snacka lite skit hehe! Typiskt oss tjejer! ;)




Idag har jag en smartdag, där jag känner mig smart hihi ;)

i skolan - mobil blogg

hej,hej jag sitter och väntar på att dorza och llina sska komma ut utu r kurlassrummet, det sitter och gör prov. jJag tycker att det var super enkellt och bl ä r jätte xtolt över mig själv hehe... :)j

Mitt inlägg publicerades inte...

Men va i... Mitt inlägg som jag skrev tidigare publicerades aldrig!? Aja hursomhelst så känner jag mig jätte duktig för jag har pluggat och pluggat och på bara två dagar har jag lärt mig nästan allt om hinduismen och det är mycket!!!  (stolt haha)!



Nej nu ska jag äta! MUMS!

My sweet pyjamas:

Kolla så söt pyjamas jag köpte i Grekland! Det är en byxdress och är super skön att sova i!


Åhh visst är den söt!? 300 kr fick jag betala för den! Men det var den värd! ;)
Vad tycker ni?

En till..........................................

Jag säger bara EN TILL! HELVETE!

God morgon - 11 januari

God morgon alla morgonpigga (för er som är det)! Jag har på nästan en hel månad för första gången sovit en hel natt utan att hosta, och det känns jätte skönt faktiskt! Dock är jag jätte trött och vill bara fortsätta sova! Men jag pallrade mig upp iaf och nu är jag nästan klar! Jag har för första gången på 2 år inte plattat mitt hår också! Måste verkligen börja med det eftersom att mitt hår är så slitet! Men trivs dock INTE i det så mycket, men jag får ta och vänja mig!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJ:

Jag gick för att sätta på mig mina byxor och gissa vad, MIN NAGEL GICK SÖNDER fan, fan, fan, fan! Jag som skulle gå och göra påfyllning och nu ser allt bara förjävligt ut så jag måste göra om hela skiten. Nej,nej,nej!!!!!!!!! Helvete haha sorry men jag blev skitsur nu! Nej jag hinner inte sitta och klaga, måste fixa mig det sista! :)


Haha visst ser jag ledsen ut? :)

Duscha!

Åhh va skönt att duscha, jag passade på att tvätta håret också även fast det är ny tvättat sen igår typ. Men eftersom alla jag känner i Grekland röker så stank mitt hår rök efter flygresan! :/
Men nu är jag ny och fräch igen! :)




Fresh... ;)

Take me back to:

Trots att jag kom hem från Grekland igår så saknar jag det redan. Jag vill tillbaka till alla lagom soliga dagar där man kunde trippa runt i små söta ballerina skor och slippa mössa,vantar och halsduken dragen över ansiktet så man blir muslim hehe! :)




Jag på nyårsafton med min champange! :)

Nya naglar:




Vad tycker ni? Dem har växt ut lite nu men ska fylla på dem så snart jag har tid! ;)

8 colors

När jag var på flygplatsen så kunde jag inte låta bli att köpa dessa små söta läppglans från smashbox! Det är 8 stycken olika färger och nästan alla tycker jag var snygga, förutom den bruna kanske. Men den kan jag ju alltid ge bort (om någon vill ha den) Hela förpackningen fick jag betala 220 kr för! Helt okej med tanke på hur mycket man får! ;)




Här får ni se en liten "snek peak" på mina naglar som jag fortfarande inte har visat hehe! :)

God morgon - 10 januari

Heloo, idag är det skola igen och allvaret börjar igen. Inga sena ute kvällar längre, och inga goda drinkar. Nu är det plugg som gäller!! Why god why...?

Nej nu ska jag gå och leta upp min nya kofta! Mammi har säkert lagt den på någon kas ställe! ;)

Porse cayenne!

För er som känner mig vet att jag älskar bilar, och det första jag ska göra när jag är 18 är att ta körkort och köpa bil! Jag håller på att övningsköra nu lite redan, och vissa av er kanske tycker att det är för tidigt men varför inte!? Det tar ju 2 år innan man är helt färdig utbildad och jag tänker inte börja när jag är 18 och sen köpa bil när jag är typ 21-22! (vill inte vänta så länge) Haha!

Jag vill såklart ha en ferrari eller lamba eller någon liknande, men det får jag inte hur mycket jag tjatar (det är uteslutet)! Det kan jag ju förstå också! Jag skulle aldrig köpa en sån dyr bil till en liten skitunge som jag om jag hade barn haha!

Men jag har faktiskt gillat en bil nu i lite över 1 år, och jag vill fortfarande ha den! Mina föräldrar säger att om jag är duktig i skolan och är "försiktig" och allt vad det är... Så kan dem fundera på om det blir någon eller inte. Min pappa vill iaf att jag ska ta körkort helt säkert, och det vill jag med!

Porsche Cayenne S Hybrid
Bilen finns i svart, grå, vit och röd tror jag! Svart är också snyggt men vitt är mer "tjejigt" ;)

Ohh fattar ni hur mycket jag älskar den här bilen!? :D






Love hanky pankiies!

Ohh vad jag älskar underkläder specielt hanky pankiiies ;) Dem är så söta och gulliga!!! Jag har ALDRIG tråkiga trosor på mig dvs helt vanliga svarta trosor har jag inte haft på säkert 2 år! Jag har ALLTID med en massa spets på,rosetter,olika färger osv. Annars känner jag mig så tråkig utan några söta trosor!

Nu när jag var på flygplatsen och skulle flyga hem så hittade jag förvånandsvis en massa nya och super bra affärer! Tex Juicy couture har öppnat på flygplatsen (super glad) Jag skulle springa in och köpa en mjukisdress precis innan mitt plan skulle gå och såklart så glömde jag bort mig där inne och hann inte testa och sen köpa en haha (typiskt mig att glömma bort mig). Så det får bli i Februari när jag ska ner dit igen!! ;) Men däremot så köpte jag lite söta trosor + en super snygg ring! :D

Dem här köpte jag på flygplatsen:



8 januari

Heloooo, sitter och funderar po hur fan jag ska fo in alla mina saker i resvaskan!?? Den ar helt full och jag har bara slangt in alla mina saker... (Jag som annars brukar vara so duktig!) "You now bad girl gone good" :)

Dock fick jag aldrig mina jeans eftersom allting var stangt har igen!? Allting ar alltid stangt po sondagar, igor + forrigor var det stangt for det var nogra firande har. Imorgon ar allting stangt osv. Haha greker hittar alltid en massa firande dem ska holla po med, och do ska allting sjalvklart vara stangt!...

Apropo firande, so glomde jag namna att alla Jannis hade namnsdag igor, och namnsdag har firar man STORT. Man firar knappt sin fodelsedag utan bara namnsdag! Lite konstigt jag vet men men..

Men tillbaka till saken, jag och nogra vanner hade hyrt en bar/klubb som i andra fall inte ar oppet po vintrarna och firade nogra kompisar vi kannde som heter Jannis! Vi hade det valdigt kul och drack en massa goda driknar! Dock so blev det inte so mycket eftersom att jag ar ju lite forkyld och har hosta, och dem flesta skulle upp och jobba nasta dag! Men jag fick iaf i mig 2 malibu + en stawberry dacury. Traffade aven po en gullig kille och vi borjade snacka och kom bra overans. Tog till en borjan 1 shot som sedan blev 2 som sedan blev 3 som sedan blev 4 hehe men sen rackte det tyckte vi. Han skulle ju som sagt till jobbet senare so det blev en valdigt lugn kvall. Men alla var glada och hade kul! :)




....

Snor kissies lilla design har eftersom jag inte har tid att gora en sjalv nu nar jag ar bortrest. Hoppas det ar okej for er. !? Nu for ni iaf ngt at lasa!





Hur har året 2010 varit för dig? Det har varit PERFEKT, mitt basta ar nogonsin. :)

Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? Min resa till Grekland i sommras som var det basta som hant i mitt liv!!!!! + alla andra resor!!!!, Nar jag blev tillsammans med B, vill inte skriva hans namn pga att jag inte vill att vissa personer ska veta vem.


Har du flyttat under år 2010?
nej


Har du hittat en ny låt som du älskar? Monga men man trottnar ju po dem efter ett tag!


Har du kysst en främling? Ja faktiskt, fast tvart om. Han kysste mig!


Hur har din kärlek varit 2010?
Underbar ett tag men sen tog det som sagt slut och jag var ledsen i nastan ett halvar! Det borjar go over nu som tur ar!

Har du varit kär? Ja!!

Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja och jag menade det verkligen!!

Har du haft ett hemligt förhållande? Ja, ingen vet faktiskt om det!


Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? Nej  verkligen inte!

Har någon i din släkt avlidit? Nej

Har du slagit någon riktigt med knytnäven? Nej, men en bitch klapp har och dar haha nejdo!

Varit i slagsmål? Nej!

Har du gjort någonting du ångrar? Jag har sagt lite  saker  jag ongrar!

I så fall vad? Inget nogon annan behover veta!

Har du skämt ut dig? JAA haha!

Har du ljugit för en vän? Nej... Eller jo nar jag tanker efter. Jag ljog for en valdigt bra killkompis, men det var inte so farligt hehe!

Har du varit ute en hel natt? Jaa, sjalvklart!!

Har du blivit tagen av polisen? En gong i sommras nar min kompis korde forfort efter en fest vi hade varit po! Men det var han som fick betala eftersom det inte var jag som korde haha! :D

Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja!

Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? Ja!

Vilken skola går du på? Tallbacka!

Har någon varit elak mot dig i skolan? Bitchig  ja! 

 

 

Hatar du någon på din skola? Vem vet!?Ar tillrackligt mogen for att inte ta upp ogot av  det!

Har du gjort något framsteg? Ja mina betyg har blivit myyycket battre!

Haft alla rätt på ett prov? Ett poang ifron!


Har du träffat nya vänner?
– Ja jatte monga faktiskt!

Har du förlorat en vän? Nej :)

Har du gått bakom ryggen på en vän?
Nej

Har du ljugit för en bästavän? Inte for en basta van!

Har du haft en relation med en vän? Ja :/








Juicy couture:

Nu kommer detta att lota som ett typiskt dessie pessie inlagg bara for at hon ockso skrev om juicy couture mjukisdresser, men jag har lange tankt att kopa en juicy couture mjukisdress men har aldrig gjort det... Jag glomde aven att saga till pappa att jag onskade mig en son i julklapp, so det var ju lite svort for han att veta haha fan va klantigt av mig???

Men nar vi var och shoppade i forrigor so hittade jag en juicy couture butik som jag inte visste att Grekland ans hade (dem hade 3 stycken)? So kollade jag po priserna och typ DOG. So nu moste jag bara froga er, vet ni hur mycket en hel mjukisdress kostar? For sist jag kollade po deras hesida so stod det att ett helt sett kostade runt 1800 till 2000 kr. Men har i Grekland so kostar bara jackan 2800 + byxorna 1500 :O

Fattar ni hur mycket det ar!! So jag borjade tveka och kopte tillslut ingen (trokigt nog). Men nu har jag borjat angra mig och ska forsoka overtala pappa att oka till kopcentret och sen kopa en.

Daremot so hittade jag en annan jatte jatte sot mjukisdress med shorts osv.. Super gullig. Haha jag dor verkligen for den! (skulle kopt den rosa ockso men men). Sen kopte jag lite underklader och pyjamaser fron playboy super gulliga dem med!! Lite vanliga trojor, ett par skor, smycken, en kofta, tvo klanningar, en vaska och en kjol m.m. Jag skulle kopa ett par till skor men dem hade tydligen ingen streckkod och det var dem sista so jag fick inte kopa dem, haha jag borjade tjafsa med henne i affaren men min vilja gick tyvarr inte igenom. Nu fattas bara ett par nya jeans fron miss sixty eller denim (kan inte bestamma mig for vilka jag gillade bast) + mjukisdressen. Ska tvinga pappsen :) Men nu pallar jag inte skriva mer. Pussisar :)


Ingen tillgong till bilder.

Som ni kanske marker so har jag ingen tillgong till att ladda upp bilder eftersom vi bara har internet po internet cafeer och har funkar det inte tyvarr. :D

3 januari:

Hej hej, sitter just nu pa internet och passar po att blogga lite medans jag har tid. Idag har vi varit po ett super fint spa och badat + bastat. Det var jatte skont och man kanner sig som en ny menniska efter. Dock so ar jag fortfarande lite forkyld konsigt nog.. Jag har fortfarande min hosta och den verkar bara bli varre och varre for varje dag som gor! Jag vaknar po natterna av att jag tror att nogon kvaver mig och jag borjar hosta so mycket tills jag nastan spyr. :(

Nar jag kommer tillbaka till Sverige ska jag go till min lakare och kolla upp detta eftersom att det inte forsvinner och jag mor doligt av skiten och vill bara sova hela tiden... Det ar bra ett tag men so fort jag andas in liiite for mycket eller hostar en gong so for jag varsta attackerna och moste lagga mig och spy typ. + att jag inte kan dricka nogonting som ar kallt dvs nastan allt. Jag for bara dricka te och varm choklad osv for att min hals inte ska bli kall.

Men nu ska vi dra ut och ta en drink eller nogot, dock inte jag som ska ta varm choklad haha. Bye bye!!!! :D

2011

Hej alihoppa jag tanker borja med att saga gott nytt ar till er och hoppas ni hade en bra nyarsafton. Jag sitter nu pa internet cafeet har och kollar runt pa lite bloggar osv. Resan gick bra och vi kom fram i tid!! TUUR!! Dock fick jag lite ont i huvudet men det blev okej efter ett tag.

Min nyarsafton borjade med att vi gick och at 9 ratters middag :O Har nog aldrig atit so mycket i mitt liv. Sen vid 12 slaget blev det lite racketer (dock smaller man knappt racketer har i Grekland) och en massa champange... Sedan drog vi till en ganska lugn klubb pa casinot och tog en drink. Detta ar blev en ganska lugn nyarsafton men nasta ar blir det feeeest! :D

Imorgon ska vi dra till ett super fint spa och bada, basta fa massage osv. Nej nu har jag bara 5 minuter kvar po min tid so jag hinner inte skriva mer.

RSS 2.0