i taxin

hej hej ooch god morgon till alla er som är vakmna. jag sitter i taxin i taxin nu påväg till arlandra. vi kommer tyvärr att mellanlanda i frankfurk så vi får hoppas att vårat pla inte blir försenart. en kommer vi fram i rätt tid så tid så kommer vi vara framme vidd 6. 

Glömt att säga...

Jag reser ju bort imorgon till Grekland och firar nyår där!!! Hade glömt att säga det, men så ni vet varför jag inte kommer att blogga specielt mycket! Men jag ska verkligen försöka att ta massa bilder och lägga upp! Ni får tjata på mig ;)

Hursomhelst så åker vårat flyg vid 9 tiden så vi ska vara på Arlanda vid 7 tiden. Och det vill säga att jag INTE kan vakna vid 1 som jag helst föredrar det hehe -.-



Fashion designers:

För er som är intresserade så kan ni läsa lite om dem just omtalade fashion designerna! :)

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Creative Director och grundare, Christian Louboutin har fått varje kvinna i världen att åtrå hans rödlackade sulor som blivit signumet för hans arbete. Vår mest eftertraktade high-end skodesigner lanserade sin första kollektion av damskor i Frankrike 1991. Ett år senare kände Louboutin att skorna saknade energi och målade rött nagellack på sulan - och så var hans varumärke fött. Louboutin är främst känd för sina mer uppklädda modeller som innehåller allt från fjädrar till utsmyckade remmar, men han är även mycket uppskattad för sina herrskor. Ambitionen att införa höga stilettklackar tillbaka på modet var att "göra kvinnan sexig, vacker och att få hennes ben att se så långa ut som möjligt".



Marc Jacobs

Marc Jacobs

Endast en man lyckas med att skapa habegär och hype varje gång en ny kollektion presenteras, och det är den amerikanske designern Marc Jacobs. Hyllad för den breda konstnären han är, driver han inte bara sitt eget märke, utan är även Creative Director för Louis Vuitton där han införde ready-to-wear. Marc Jacobs lanserades 1986 och sedan dess har det kreativa geniet utan gränser skapat kollektioner inspirerade av allt från grunge till sagor, från jet-set till Tokyo nattklubbar.



Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent grundades 1962 av franska designern med samma namn och är idag ett av världens ledande lyxvarumärken. Geni, modeikon och legend, hans arv till modehuset känns igen på signaturplagg som chiffongblusar, siden jumpsuits, sarong-bundna toppar och skräddarsydda ärmlösa kavajjackor. Stefano Pilati, Creative Director sedan 2004, håller Saint Laurents budskap "att klä sig är ett sätt att leva" vid liv genom att behålla husets estetiska koncept samtidigt som han är nyskapande och modern.



Balenciaga

Balenciaga

Det franska modehuset grundades 1918 av spanjoren Cristobal Balenciaga som omedelbart erkändes som en av världens mest inflytelserika designers. Under den nuvarande kreativa ledningen av självlärda designern Nicolas Ghesquière, har Balenciaga återfått den hype som omgav märket när det startades och Christian Dior beskrev Balenciaga som "mästaren av oss alla". Ghesquire har blivit mycket uppskattad för sin distinkta futuristiska design och tekniska känsla, blandad med ett stort kunnande om tyger och stil.


Lite fakta för er som är intresserade precis som jag! ;)


Billig storshopping

Hej, nu är jag tillbaka från shoppingen! Herregud vilken dag det har varit. Först skulle vi åka till Stinsen köpcentrum (som btw.. var super bra och super lyxigt) Dem hade allt ifrån Bik bok och Gina till alla möjliga märkes affärer! Hursomhelst! Så körde vi fel när vi först skulle svänga in, och fick köra runt ett tag. Tillslut gjorde vi en väldigt olaglig sväng hehe! Men när vi kom in så blev allting väldigt lyckat, och efter ett tag stannade vi för att äta Sushi som också var den godaste jag har ätit!

Efter att vi shoppat där så skulle vi dra till Bromma köpcentrum, men eftersom det blev jätte långa köer så vände vi och åkte till Kista ist för att Niko skulle köpa byxor! Vi satt inne i affären minst 1 timme för att bara testa jeans. (Varför är killar alltid så sega!!????) Men han hittade iaf 4 stycken som tur var ;)

Jag fick också med mig: En super söt rosa blus till sommaren, 2 tröjor, ett par leopard vantar (super coola), ett nagellack, en kofta och ett till skal till min mobil! Allt detta blev faktiskt ganska billigt också pga rea:n ;)


En av alla mina bilder från julafton :)

God morgon eller?

God morgon eller god dag kanske man ska säga!? Har ni sovit gott?

Jag har sovit gott ända tills jag vaknade av en mardröm och inte kunde somna om. Se ringde mammas veckar klocka och jag vaknade igen. Några minuter efter att hon hade gått så kollade jag ut genom min gardin och såg att det står en man i huset mitt emot oss och typ kollar in i våran lägenhet!??? Jag fick typ en hjärtattack och bara stirrade på honom.... Men jag vänder mig iaf om och skulle ta upp mobilen och ringa mamma haha och sen när jag vänder mig om igen och har mobilen mot örat och väntar på att mamma ska svara, så bara slänger han sig ner på sitt golv och typ kikar ut från sidan..? Det går inte och förklara hur rädd jag var och jag grät faktiskt haha. Men men nu vaknade jag iaf av att keti ringde mig och vi ska dra till några köpcentrum och kolla runt lite. Dem kommer och hämtar upp mig med bilen om ca 15 minuter så nu måste jag skynda. Bye bye! :)

Såhäääär läskig var han! Hhehe! :)

Går iväg och....

Nu ska jag dra iväg och fixa mina naglar nere i Centrum. Jag har tid om 5 minuter oupsii! Hehe, nej nu måste jag springa. Bloggar mer senare när jag kommer hem. Puss :)


Föresten, jag ville bara tipsa om Kianas naglar! Hon är super duktig på att göra naglar har jag hört och till ett ganska billigt pris! Om ni vill ha mer information gå till hennes hemsida Kiana.nu! :)

Ska nu...

Sätta mig i min fotölj täckt av en kanin päls filt + mina nya "zebra" kuddar (självklart inte äkta) och mysa framför tv:n


Mysigt va!? ;)

Nyårs naglar:

Heloooo, Nu har våra gäster gått och jag passar på att blogga lite. Jag ska ju som sagt gå och fixa mina naglar imorgon *äntligen*. Jag ska be dem fixa så att det blir några snygga flashiga naglar tills nyår, men lite glitter pulver som det kallas, i tippen av naglarna dvs manikyren :) Och som tur är så finns det ju en nagelhörna här i våran ny renoverade centrum så jag kan bara springa ner typ halvvaken haha. Jag vaknar ju runt 1-2 på dagarna om jag inte blir väckt, och jag har tid runt 2 så det blir perfekt!

Något sånt här tänkte jag, fast dock INTE rött dåra. Tycker bara att det ser "nasty" ut med långa röda naglar! Kanske silver eller något liknande! Aja vi får se imorgon hur det blir! ;)

Konversation mellan Kissie och Sara

haha fick sms nu från c "vem var det du åkte taxi med inatt?!", tydligen hade jag delat taxi med en främmling inatt kom på det nu. Han bjöd upp mig på ett glas vin sen han tyckte jag var trevlig HAHA tackade snällt nej.
för 2 timmar sedan ·  · 
    • Sara Bolay Hahahaha alltsåå ja avlider!! Ja åkte ju gratis taxi , tydligen va han arab, räkna till tio på arabiska så va taxin kirrad , man bah äntligen en fördel att va utlänning i sverige , yes!!!!
      för 2 timmar sedan · 
    • Alexandra Nilsson HAHA ja jag gick förbi nån turre som ba "kom in kom in, du får inga problem" vart rädd..
      för 2 timmar sedan · 
    • Sara Bolay Haha älskar dem! Va göru ? Skaru me till Uppsala sen eller, åker typ tio över sju tåget. Följ med!
      för 2 timmar sedan · 
    • Alexandra Nilsson jag ska till mamma på julfirande + äta imddag med bella och hennes mamma dom ska ju till la imårn! :( men kan komma imårn eller så? vii måste kirra nyår.
      för 2 timmar sedan · 
    • Sara Bolay Aha så pass, aa kom imorrn så styr vi upp de är ju fan på fredag! Brinner ju i knutarna hah
      för 2 timmar sedan ·  ·  1 person

Gullig katt:


JULAFTON:

Glad jul allihopa, klockan är nu prick 12:00 och jag kör på ett tidsinställt inlägg! Så nu ligger jag förmodligen och sover gott, efter att ha tagit min hostmedicin som gör mig trött. ;)
Hoppas ni alla får en riktigt god jul och många fina julklappar. Puss på er allihopa!

Nelly vs jeffrey campell


All i want for X-mas...

Här kommer en liten önskelista om vad jag önskar mig i år! ;)
En vit morgonrock som är jätte len
Munkis dress från Juicy couture
Pengar
Locktång
Nagellack från Chanel
Presentkort
Ringen med en svart diamant och silver runt från Kenzas collection
En guld klocka

Nyårsklänningar!



1. Topshop, ca 2500:-

2. Halston Heritage, ca 7000:-

3. Asos.com, 1782:-

4. H&M, 399:-

5. Asos.com, 594:-

6. Asos.com, 582:-

7. Alice + Olivia, ca 3500:-

8. Rachel Gilbert, ca 7200:-

9. Asos.com, 891:-

10. TIBI, ca 6300:-

11. Singer22.com, ca 2700:-

12. H&M, 299:-

13. Rachel Gilbert, ca 7500:-

14. Asos.com (top), 190:-

15. Mango, 1186:-

16. Rachel Gilbert, ca 7000:-

Mina favoriter är nog. 3,4,5,6,16 + 8 skulle vara lite kul att prova på någon långklänning. Dock hatar jag det haha! ;)


Army green


1. J. brand, ca 1700:- 2. Marc by Marc Jacobs, ca 1600:- 3. Current/Elliot (net-a-porter) ca 1300:-4. Kain, ca 1600:-5. Burberry Prorsum, ca 26 300:-6. Edun (net-a-porter), ca 3200:- 7. Asos.com, 629:- 8. J. brand , ca 1700:-9. H&M, 199:-

Missa inte...

Bubblerooms nyårs special! Om du är sugen på någon fin nyårs klänning eller någon söt väska, som du bara måste ha till din nyårs outfit. Så passa på nu att hitta inspiration på Bubblerooms hemsida, där dem även har en massa erbjudanden! ;)

Bild
Bild

Är inte läppstiftet och ringen från YSL super snygga. Man kan ju nästan inte motstå! YSL och LV är ju dem absolut bästa märkerna. Samt Chanel på vissa saker!  ;)

Vad är erat favorit märke?

Sjuk + i lands problem...

Hej hej jag sitter här hemma och är jätte sjuk, jag var tvungen att gå hem från skolan för att jag får värsta hostattackerna. -.-

Dock så ska jag tvinga mig upp imorgon eftersom att det är sista dagen, och sen JULLOV!!!! Jag skulle ju egentligen gått iväg och shoppat lite nytt tills imorgon på avslutningen, men eftersom att jag är så sjuk så orkade jag inte. Så jag får väl ta och gräva fram något i garderoben och se vad jag hittar! Det blir säkert bra!! :D

Nothing to wear! ;)

Bilder på Sara och Kissie


Ja va fan ska man säga om denna tjej asså??? -.-



Gäster

Heloo, idag kommer det över lite gäster till oss, och mammi måste ha lagat minst 1000000000098754875684375360 olika maträtter haha! + att hennes bästa kompis kommer att komma med massa mat -.- Jag vet ju hur det kommer att bli tillslut... Frysen kommer att vara proppfull med mat och ingen av oss kommer någonsin att äta upp det hehe!?

Jaja, vad ska ni hitta på idag då? Kanske ut och hopa i snön? haha! Är det bara jag som tycker att det är super kul att hoppa runt i snön och åka pulka i flera timmar? :D

-.-

Reklam: Hunky dolls

För er som är intresserade av att kanske få en fin liten klippning till jul!? Som en liten julklapp till er själva kanske!? Jag rekommenderar väldigt starkt att gå dit, personalen är trevlig och får dig att känna dig som hemma och du får till och med dricka på köpet. Det är bara att be om ett glas vit, kaffe eller vatten!

Jag kommer ihåg när jag praoade där och fick springa fram och tillbaka för att servera kunderna hehe! Men kul var det verkligen! :)

Och för er som kanske är intresserade av att gör några snygga julnaglar kanske ska tänka på saken, för Marika och Tine gör verkligen super fina naglar och är super trevliga. Har jag uppfattat det rätt så har dem nog ett julerbjudande nu också! :)



Spara vs slösa:

1: Mulberry!
2: Asos.com
3: Burberry prorsum

Vilka tycker ni var snyggast? ;)

Ringar:

1. YSL, ca 1500:-

2. Roberto Cavalli, ca 3500:-

3. Lanvin, ca 3000:-

4. Lindex, 49,50:-

5. YSL, ca 5600:- (Dyr eller vad, den var inte ens fin!?)

6. Asos.com, 71.29:

Vad tycker ni? Skulle ni betala nästan 6000 kronor för en ring?? Nee, jag skulle verkligen inte det! :)


Mössor

1. See by Chloé, 600:-

2. Forever21, ca 56:-

3. Forever21, ca 50:-

4. Gina Tricot, 59:-

5. Asos.com, 415,84:-

6. Asos.com, 142,57:-

(tips till er som gillar att ha mössor på er) ;)


Jul erbjudande:

Eftersom att jag får nyhetsbrev av bubbleroom så kommer det hela tiden en massa söta saker. Nu tänkte jag tipsa om deras "julerbjudande" på alla varor i butiken. + fri frakt hela julen som ni ser på bilden nedan! Dock ska du handla för minst 300 kr, som dem har skrivit med en väldigt liten text! Så om ni vill köpa någon fin julklapp eller kanske unna er själva någonting fint, så passa på nu! ;)

Bild
Bild

Visst är jackan från Sexy by Sweden super snygg. Hade jag inte haft typ en likadan jacka nu så hade jag definitift passat på!

Vinn ett par klackar från bubbleroom:

Shoes By Teddy Shoes Leopard på Bubbleroom.se
ps. FRI FRAKT!!
(känner ni inte för just dessa skor om ni vunnt är ni välkommna att välja ett par andra skor!!!)

HUR TÄVLAR JAG?
Så här gör du för att tävla:
1. Gå in på din egen blogg och länka till denna tävlingen i ett inlägg där du uppmanar folk att tävla!
2. Sedan kommenterar du i kommentarspalten nedan med ditt namn och länken till ditt inlägg om tävlingen.

Jackpot

Hittade denna video på Paow.se Sjukt bra låt tycker jag,dock måste man lysna på den några gånger för att "komma in i den" ;)
Nå vad tycker ni?

Ny design kommer

Nu håller jag på med en ny design som ni ser. Dock är det lite problem med profil bilden och heathern, men jag har kontaktat några som ska ge mig svar varför! Håll ut! ;)
Nu blir det film ;)

Mikel jakson inspererat

Älskar skorna och väskan ;)

Saw 3D

Jaha då var det bio igen då, jag var ju och kolla på bio med Elin i Torsdags. Vi såg på Unstoppable som var en av dem bästa filmerna jag någonsin har sett! Sjukt bra var den!!!!

Idag ska jag gå och se Saw 3D med issy bizzyyy ;) Den börjar runt 9 så vi ska mötas vid 6 för att gå och kolla runt lite. Är det någon som har sett den? Är den bra, läskig,dålig,konstig?? Jag tror den är super bra! :)

Uhhhh!!!! ;)

I globen:

Heluu heluu på er, nu går jag och mammi runt lite i globen och shoppar lite, i väntan på att någon grej ska börja klockan 20:00 typ, jag har inte hittat något än men hoppas att jag hittar något iaf! Bloggar mer snart. Bye bye! ;)

Goody(i)?bag...

Innan jag börjar inlägget så måste jag bara få fråga, stavas goddybag med i eller y hehe! Aja nu till inlägget. Här är lite bilder från min goddybag som jag fick för ungefär 3 veckor sen.


Innehöll jätte super duper mega bra saker haha??? + att jag fick e fin tröja eftersom jag sponsrade dem! ;)


10 minuter senare: Uppdate: Jag känner att det här inlägget blev lite flummigt haha!???????? Bye bye bitches!!!!

Lip blummer cinamon oil

Ville bara rekommendera denna lip blummer Cinamon oil från Shop24seven.se jag har hört talas om den från flera andra bloggar och den verkar ju funka. Dock så kan man ju inte vara helt säker med dagens photoshoppande hit och dit hehe. Men jag vill iaf testa den.

RSS 2.0