Nu drar jag.

Nu drar jag iväg. Pöss hej! ♥


Jag i min mysiga morgonrock! ;)

Nattblogg:

Hejsan svejsan svenne bananer. Haha?? Aja. Min taxi kommer att hämta uppmig här hemma runt 4 så jag kommer att vakns runt 3 haha alså om ca 2 timmar. Jag tycker att det är ganska onödigt att gå och lägga mig eftersom att jag kommer vara jätte trött när jag vaknar då! Och eftersom jagg inte har ngt att göra nu så passar jag på att blogga lite.

Vad tycker ni föresten om "utvigda jeans"? Själv tycker jag inte alls att det är något snyggt mode.

Bild lånad från Isabel adrian :)

I do it on my own!

OMG, jag ska ju flyga ner till Grekland imorgon! Men det värsta av allt är att jag ska byta plan i köpenhamn, och inte nog med att jag åker själv också! Haha herregud hur ska jag klara mig!? Nej nu får jag ta och lugna ner mig. Men det är inte lätt.

Jag har förberett mig med nya spel på mobilen bla Fruit ninja, (haha love that game!) och även en massa choklad + massa mode tidningar! Då bordejag klara mig!!!

Nej nu funderar jag på att jag kanske ska titta på jersey shore eller big brother? Hmm? Svårt val! Det blir nog Jersey shore. I love my "situation" guy ahaha!


Jag älskar verkligen the situation! hahaha!

Im in love! Ohlala...

Åhh, jag har aldrig tänkt på att det finns en Monroe butik i Sturegallerian. Men idag när jag och Elin var där och kollade runt så kollade vi in i butiken och mina ögon glittrade när jag såg mig omkring haha. Ena tjejen som jobbade där hade även på sig en tröja som jag ska köpa och även ett snyggt armband. Hon var super trevlig och jätte gullig, och vi började snacka och kom fram till att jag ska komma dit  efter Grekland och kolla. Vi hade typ exakt samma stil haha kul men lääskigt! :D
Monroe Spring 2011






Det här var tröjan hon hade på sig som jag böev helt kär i. Den är dock mycket snyggare IRL!

Det här armbandet är helt underbart. Det är lite svårt att se nu på bilden men det är ett tigerhuvud! Snyggt!

Dagens smycken:

Här kommer en lite närmare titt på dagens smycken som jag inte hann visa tidigare idag!


Guld korset fick jag när jag döptes och dem andra två smyckena kommer från Flash! Handlar i vanliga fall ALDRIG där men det här var ganska okej! :)

Dagens smycken:

Här kommer en lite närmare titt på dagens smycken som jag inte hann visa tidigare idag!


Guld korset fick jag när jag döptes och dem andra två smyckena kommer från Flash! Handlar i vanliga fall ALDRIG där men det här var ganska okej! :)

MMMMMMMM MAKE UP STORE!

Som sagt så skulle jag ju gå och köpa den där nessesären från Make up Store, och det gjorde jag! Jag är verkligen super nöjd över den. och vet ni vad det bästa av allt är? Att jag får plats med följande: Massa smink, hårtoffsar + klämmor + diadem, nagellacksprodukter + nagellack och det bästa av allt, mina smycken förståss. (som jag i vanliga fall brukar ha i 2 fulla mindre nessesärer), men nu får jag plats med allting i en och samma nessesär! WOW!




Alla sminkprodukter i ena facket, i mitten facket som är stängt har jag nackellack, i den andra facket så har jag alla mina smycken (som man inte ser så bra), och i det lilla facket på sidan som är stängt har jag toffsar + klämmor m.m.! SUPER! :D

Nessesären kostade närmare 300 kr!

i tunnelbanan - mobilblogg:

helu sitter i tunnelbanan just nu och våntar på att mtt tåg ska komma, (jag missade det perecis) . jag har tråkigt så jag passade på att blogga lite haha.. nej nu kommer mitt tåg. kommer att blogga mer senare. bye bye. :)

Mot stan.

Hej och god morgon alihoppa. Idag vaknade jag på strålande humör av att solen lyste in genom mitt fönster, morgonen började med att jag satte mig i soffan och kollade på ett avsnitt av Samantha (haha så jäkla bra), åt danonino och tog sen en lång skön dusch! *Härligt*

Elin ringde så jag ska snart dra in till stan och köpa en nessesär från Make up store, jag såg den egentligen igår när jag var med mamma och tänkte köpa den, men kom på att jag hade mitt Åhlens kort hemma så jag väntade tills idag ist! :D

Nu ska jag fortsätta att göra mig iordining och sen ta lite dagens outfit bilder. (om mobilen inte fuckar dsv).


Här får ni en liten snabb bild! Jag har min nya tröja på mig från GT, byxor från Grekland,Smycken från Grekland + guldfynd! Man ser bara tröjan men jag fick inte till någon bra "helbild".

hej hej...

Har varit ute och shoppat lite med mamma till resan, jag ska ju åka till Grekland på Måndag men nu har vi bestämmt att mamma ska komma ner på Torsdag när hon får ledigt, så det blir mysigt. Vi skulle egentligen bara ta en liten snabbis till stan köpa lite små "need things" till resan men det blev ist lite mer shopping än tänkt. Mamma fick med sig 4 tröjor och ett par skor. Jag fick med mig 2 par tröjor,massa smycken,Bh och massa söta trosor! :D

På vägen hem så beställde vi lite Thai mat från vårat Centrum för mamma varken hann eller orkade laga mat nu, eftersom vi måste packa,packa,packa hehe... Tråkigt, men kul att packa upp!

Jag visar mina inköp så fort min mobil slutar hacka. Jag fattar inte, - har jag tappat den för mycket i golvet kanske? Hahaha aa säkert! Typiskt mig! -.-

Den 2:A tjöjan är till magdansen! Man brukar ha magtröjor då ;) Sen kom jag just på att jag köpte en till tröja från Gina tricot (ussh hatar den affären) men hittade faktiskt ganska mycket där nu. Det kan ju bero på att jag inte har handlat där på nästan exakt ett år nu. Men men jag har den på mig iaf!


Heloo bitches...

Åhh gud va töntigt... Haha jag kom verkligen inte på någon bättre "HEJ MENING" -.-

Men men, jag kom precis hem från skolan och ska nu ta det lite lugnt innan jag ska dit igen. Ja vi har nämligen öppet hus från 7-8. Tråkigt och onödigt. Men vad ska man göra!?


Jippie snart åker jag till Grekland igen!!!!!!!!!!!!! :D


COS:

Va skönt, nu har jag sökt in till olika gymasium också, det känns lite som om klumpen i magen försvann. :D

Dock så är jag väääldigt petig av mig, och jag gillar verkligen inte något gymnasuim till äns 80%. Men jag sökte in till ett antal i allafall, så jag är väl ganska nöjd. Men nu orkar jag faktiskt inte tänka på skolan mer, så jag ska sätta mig och kolla på film. Puss.

Föresten, jag såg en artikel i tidningen för ca 1 månad sen, men har inte tänkt på att lägga ut den. Den kända affären COS som finns i bla Spanien,Norge,Paris m.m.. komer nu till Sverige i Maj. Och som ni ser i artikeln så är den här butiken "syster" med HM, men priserna kommer att vara lite högre dvs ungerfär som Zara:s priser, vilket är ganska bra tycker jag.

Jag ska även gå på premiären i Maj, guuuud vad jag längtar! :D

(Ps. Affären ligger på Birgerjahls gatan.)

i skolan

Hej hej just nu sitter jag i skolan och har No, men som tur är så slutar jag om ca 50 minuter. Men såklart så ska jag ha Grekiska. Aja jag behöver ändå inte göra något, vi sitter bara och pratar och jag har MVG haha. Men det beror säkert på att jag kan Grekiska flytande sne jag var liten! Tack för att du lärde mig pappa hehe. ♥


God morgon - 23 februari:

Gud va skönt det kändes när jag skrev 23 februari, snart är ju februari slut! Wihooo... Jag bara drömmer mig bort till när jag kan använda mina Mui Mui solglasögon, mina skyhöga kilklackar eller vårans snygga bikinisar. Men för mig är det inte så långt kvar faktiskt. Jag vet inte om jag har sagt det förut men jag åker till Grekland om 1 vecka nu, så då kan jag använda allt detta. :D

Men tillbaka till verkligheten. Är det bara jag som är otroligt trött idag? Även fast jag har sovit i 10 timmar som är väldigt mycket för mig på skoldagar, så är jag trots allt väldigt trött.


Princesse Grace Swimsuit SEK 899, Phax Swimwear - NELLY.COMMaddie Bikini Bottom SEK 139, Wonderland - NELLY.COMSiren Wrap Top Set SEK 1095, Vitamin A Gold - NELLY.COM
Jag älskar 1 och 2 mest. Men det sista blåa var ganska unik tycker jag!

Tjejkväll

Åhh, vad mysigt. Jag och tjejerna har hafft en riktig tjejkväll (anledningen till att jag inte bloggat). Jag slingade håret på issa,jag målade naglarna, lina försökte logga in på sin hackade facebook haha och vi har snackat skit (som vanligt) hehe.... Jag tror nog att det är en grej som alla SPECIELT tjejer gör. Eller vad tror ni!?? ;)

Resultatet på Issa blev väldigt bra faktiskt.

Bilder får ni sen när dem har kommit upp på facebook, hehe jag orkar inte ladda upp dem själv!.

Haha vet ni vad? Jag ska börja boxas, allså när jag går på gym. Jag har hört att det är jätte kul och extra extra kul i dessa "barbie" handskar. Håll med om att dem är super söta! ;)

Blommor eller gröna änglar?

Vad tycker ni om dessa skor? Ärligt talat så hatar jag dem, hehe sorry men jag är ärlig. Jag gillar verkligen inte den tjocka klacken och det "mormoraktiga" blommiga tyget eller den gröna spyfärgen!

Hemma igen

Heloo snyggisar, jag kom precis hem från magdansen med Lina. Fy fan va kuuuul det är säger jag bara. Ni som inte går på det. BÖRJA haha nee skojjar bara, men det är verkligen värt att testa!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på "Ensam hemma igen 3" ;)

Playboy?

Jag fick en kommentar tidigare där det stod:

Jag vill inte verka elak eller något, men angående din playboy pyjamas och underkläder m.m.. så tycker jag att det är horigt! Du är inte en playboy hora, väx upp!

Okej, så du menar att jag är hora om jag går runt i playboy pyjamas eller underkläder??? Jag går ju inte direkt runt med det på stan och jag skulle ALDRIG tänka mig att ha på mig någonting från Playboy som jag skulle gå runt med allmänt. Så och om jag har underkläder eller en pyjamas?? + att playboy har faktiskt väldigt snygga gjejer ibland, dock inte på deras internet shop! Allt från playboy behöver inte vara horigt.

Bunny Booties
Kolla dessa sööööööta skor tex.!

Hiss vs diss:


Kilklacken, dessa skor har jag laggt upp i tidigare inlägg och jag totalt äääälskar dem. Någon som vet vart dem finns?? :)

STORA smycken i silver eller guld, våga satsa. Mycket kors ska det vara! ;)


Den såkallade "nude färgen" Super sött att ha! Det ska jag satsa stort på i vår!




Nej,nej,nej. Jag har dissat skorna tidigare och jag gör det igen! Visst är det väldigt vågat att gå i sånahär skor men jag gillar dem inte alls!






Nej jag måste verkligen ta och dissa dem här glitter skorna från Scorett, jag har sett flera par olika glitterskor och jag dissar dem hårt. Dessutom har dem den här fula tjocka klacken på sig som jag dissade. Euuuww!

Jag kännde att det blev mycket sko dissar nu. Men jag har även mycket mycket fler sko hissar på G, så den här våren ser ut att vara en bra "skovår" hehe

:'(

Jag har egentligen ingen tid att blogga just nu, men ville bara flika in att jag precis fått reda på att en familjemedlem har gått bort. ¨
Jag älskar dig utav hela mitt hjärta och jag vill att du ska ha det bra där uppe med din man. Jag älskar dig!! Vila i frid ...... (tänker inte nämna några namn)
Sagapao poli, thelo na perasis kala me ton andras sou ston ourano, ke na eisai panta kala. Filakia pola agapimeni mou... <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Nude/tan färgat- Vårens färger:

Okej nu kommer sista delen av kategorin "vårens färger". Nu har jag gett er lite inspiration (förhoppningsvis) inför våren 2011 som kommer snart! Så nu vet ni att ni ska satsa på färger och inte gå runt i svart!!! Det är ett måste i vår. Våga satsa tjejer.

BUDGET:


  • Scorett 1299 kr
  • Scorett 599 kr
(hittade inga snygga skor i kategorien "LYX" så det får duka med BUTGET ;)

Inpiration: Pälsluvan:

Åhh, jag kollade just in på Kenzas blogg och såg denna underbara pälsjacka/luva som jag blev helt in to! Lööve it, tänk vs mysig den måste vara att ha på sig! ;)


Någon som vet var man kan köpa en sån? :)

Bilder på mig

Öhh tro det eller ej, men jag googlade mig sjäv haha tööönt, men ville bara kolla runt lite. Iaf och när jag googlade på mitt namn så dyker det upp hur mycket bilder på mig som helst, som jag absolut inte kommer ihåg att jag har lagt upp! Haha kolla...


Den här morgonen komme jag ihåg att jag var jätte glad, för jag hade fått mitt TS armband
En julafton innan jag började fixa mig + att jag hade mina n ya hello kitty tofflor på mig! Supersköna! :D


Här gick jag och snackade i telefon den 23 december medans jag var med Issa! <3

Här var jag ute i snön och hade kul hehe!

Här hade jag färgat mitt hår mörkbrunt/med lite rött i. Ueew!! :O
Här var en av mina älskling julfimer. Jag såg filmen 24 gånger sammanlagt haha -.-

Nää nu är jag trött på vinterbilder, nu blir det sommar igen. Wihoo!

Min fyrhjuling i grekland!
Stranden!

Här är min absoluta bästa vänner i Grekland då! + mitt ex, som det har varit allt drama med. Varsågod nu fick ni en bild av honom :)

Ledare för...

Hej,hej. Vet ni vad jag fick reda på idag? Jag och min bästa tjejkompis ska vara ledare för dem små barnen imorgon på deras skridskor dag! :O
Kommer vi klara det? JOO hoppas! *slå i trä* Jag tror att han valde oss för att vi har MVG i skridskor och vi är dem ända som gillar det haha. (okej dorza gillar inte det, men hon föörsöker och kan när hon vill) Bebbi! ;D

Det kan väl inte vara så svårt att ta hand om några få småbarn? Eller? ta det inte fel nu jag ääälskar små barn, men dock så kan jag bli väldigt väldigt lättretlig om dem säger minsta lilla fel lixom. Jag vet egentligen inte varför jag irriterar mig på dem små råttorna ^^ men dem ska se upp till oss "vuxna" och inte säga emot eller tjafsa, IM THE BOSS HERE BITCHES hehe! Mamma!?Nej ussh! Nu ska jag inte klaga på dem små gullisarna utan ha kul istället! ;)

Kilklacken vår 2011:

Kilklacken är ju väldigt "poppis" i vår! Allt från coola ankel boots till gulliga sommar pumps! Här kommer lite exempel på några snygga skor med kilklack! :)

1: Kommer från Scorett  699 (jag harett par liknande skor)
2: Vet inte vart dem kommer ifrån men dem kostar 549 kr (någon som vet var man kan köpa dem? Jag vill ha! )

Mui mui,Tan purse:

Åhh, är denna väska inte helt perfekt nu till våren!!? JOO, den är ju perfekt. Tänk va snyggt till ett par coola jeans och en gullig liten nudefärgad topp och så denna väska till! Cute! Nu när jag åker ner till Grekland så ska jag leta efter en liknande tan färgad väska. ;)
Denna kommer från Mui Mui. Jag vet inte exakt vad den kostar med jag gissar på, runt 5700 kr kanske?

Åhh apropo Mui Mui så måste jag plocka fram mina Mui Mui glasögon som jag köpte förra sommaren! :D

Blått - vårensfärger

BUDGET:


  • Klänning från HM 299 kr
  • Klänning från Elise Ryan ca 499 kr?

LYX:

Bild 6

  • Note by Marchesa 6300 kr

Den röda accesoaren: - vårens färger!

LYX:
  • Kommer från Prada runt 4000 kr
  • Kommer från Marc Jacobs runt 2500 kr (min favorit)
  • Kommer från Alexander Mac-queen runt 3800 kr
  • Kommer från Chloe runt 2800 kr
BUDGET:

  • Kommer från Gina tricot 199 kr
  • Kommer från topshop 329 kr
  • Kommer från Nelly.com 299 kr
  • Kommer från asos.com

Den ultimata väskan!

Åhh, jag kikade in på Isabel Adrians blogg och såg denna underbara väska från LV. Den är verkligen "den ultimata väskan" man kan använda den till allt!!! Till ett par jeans, en liten gullig kjol eller tuffa shorts på sommaren, även till en fin sommar klänning! Den faller mig verkligen i smaken och jag är veeeerkligen sugen på att köpa den nu, dock så gissar jag på att den kostar runt 2500-3200 kanske!? Liiite dyrt för en vanlig liten clutch som man inte använder varje dag, iaf inte i det här kalla landet Sverige!

Men ändå, den är ju väldigt mycket Marc Jacobs inspererad och som ni vet så älskar jag Marc Jacobs collektioner!

Åhh vad underbbar den är. Jag totalt ääälskar svarta väskor med guld detaljer på! Såå fashion! ;)

God morgon - 14 februari - Alla <3 dag:

God morgon alla glada morgonpigga människor. Är det någon som är vaken nu? Knappast! Oturligtvis nog så vaknade jag halv 7, och kunnde inte somna om, så jag gick upp och började fixa mig. Nu har jag varit klar i nästan 1 timme och är jätte uttråkad, men aja va fan jag ska ju ändå gå snart..... om 1 timme -.-

Men men, tyvärr så är min egna data sönder nu igen fast den funkade typ igår, så jag bloggar från mammis data och den har ingen web cam så det blir inga bilder nu, eller så får det bli gammla!

Vad händer idag då? Jo det är en ganska fullspäckad dag idag. Det kommer börja med at jag ska gå i skolan till 4 + att den sista lektionen hemkunskap är i 2 timmar (jobbigt). Sen ska jag skynda mig hem, hämta mig tränings väska och sedan dra till magdansen, som tar 1:30 timme att åka dit (dryggggt)... Sen kommer jag förhoppningvis vara hemma vid 8 - halv 9 igen. Och då måste jag sätta mig och plugga! Fast bara jätte jätte jätte lite hehe!

Vad händer för er en sån här kärleksfull dag då? ;)
Glad alla <3 dag, på er! ;)

Balklänning

HEJ, jag sitter och kollar runt lite på balklänningar! Hehhe kanske lite tidigt, men bättre tidigt än aldrig eller vad man säger ahha? Till balen vill jag ha en ganska elegant klänning men som ändå inte är askungen. Denna tyckte jag var ganska okej, men kanske lite för enkel. Eller? Vad tycker ni?

Apple 21 tumm

Hej, hej Markus var ju här tidigare som sagt, och vi snackade lite om att jag behöver en ny data! Vilket stämmer MYCKET bra!! :)

Jag vill ha en data med stor skärm hemma och en liten så jag kan blogga och ta med mig när jag reser! Jag vill helst av allt ha en Apple 21 tumm, ni vet den som Paow har fastt hon har 27 tumm, men jag tycker att det är för stort! Vill inte ha en sån stor!! Men 21 tummaren skulle sitta fint ;)


Här är ett bra exempel, men 27 tummaren är inte äns fin tycker jag!?
Jag föredrar mycket helldre 21 tummare, den är ju lixom exakt lika stor som min tv i mitt rum!! ;)

127 timmar

Nu blir det film med Dorza, vi ska kolla på 127 timmar. Den sägs vara en av dem bästa filmerna i år och har fått hela 6 oscarsbelöningar! WOW!
Nu ska min russhian sweppes och chips göra oss sällskap ;)

God morgon - 12 februari:

God morgod, trötta? Jag är iaf väldigt trött! Solen skiner ute och himmlen är klarblå, men ändå så har jag en liten irritation inom mig idag. Jag tror att det beror på vissa personer som har svikit mig rejält, men men. Vad ska man göra!?
Jag har faktiskt inget specielt att göra denna helg heller. Det verkar som att jag bara har tid att göra saker på veckan och sen så är jag så trött hela helgerna så jag inte orkar någonting. Bio men någon kompis kanske? Nja fast jag har ingen lust att fixa mig idag alls, men Marcus kommer ju snart så jag måste det! -.-

FET diss!

Det har varit välldigt mycket om just dessa skor från Jeffrey Campbel, men halååå!??? Vad är det här tjejer? Detta är INTE kvinnligt, sätt på er några fina klackar som ser lite kvinnliga ut iaf. Det här ser ju ut som ett par sementklumpar eller hästhovar haha.. Nej ussh sorry tjejer men det här är verkligen en fet diss från mig!! :/
Jeffrey Campbell | Wrecker Shoe

Nk:S nya cafe

Ohh, har ni sett Nk:s nya cafe? Super mysig iaf!! Jag satt där för någon dag sen och fikade, tog min älskade chai latte och en manhattan cockie!;)

Bruna linser.

Hade bruna linser på mig några gånger förra veckan, men efetrsom jag inte har hafft tid att blogga så har jag inte visat resultatet! Folk säger att dem tycker jag passar i min vanliga ögonfärg, och jag håller nog med lite där. Jag tycker jag påminner lite om en hund när jag har bruna linser haha!  Vad tycker ni!? ;)



Blixten gör så att ögonen blev lite röda!


Haha måste bjuda på mig själv!


Haha vad hände här? Jag höll min mobil i ena handen och skickade sms sammtidigt som jag försökte öppna läppglanset med tänderna för jag hade brottom. Och så kommer mamma och bah. POSE hahaha!?? Jag hängde inte riktigt med där, jag bara kollade upp med blicken och så poff så tog hon ett kort haha. Kolla mina ögon vad drogade dem ser ut! :O

Svar på tal:

Okej jag hinner egentligen inte blogga nu, men efetrsom jag lovade att svara på frågestunden för typ 1000000000 veckor sen så ska jag göra det nu haha! Jag har knappt hunnit publicera några kommentarer men det får bli dem som redan finns! :)

sv; hräligt!
vad är det pinsammaste du varit med om? ;)


Sv: Hmmm... asså jag har gjort många tabbar. (jag gör det dagligen) Men det var väl kanske när jag kissade på mig i skolan när jag gick i 1:an ahaha.??

hur långt har gått me en kille??? :)

Sv: Det längsta jag har varit med en kille är ungefär 3 år, men det var inte "påriktigt" om man säger så. Men tanke på att vi gick i 2 typ.

Men senast jag hade ett förhållande varade hela sommaren. Inte så länge kanske, men det var ÄKTA kärlek. mer tänker jag inte säga!

vad jobbar dina föräldrar med? :)

Sv: Min mammi jobbar på ett företag som gör läkemedel. Och pappi har företag/firma! ;)


hejhej min sääxxx bitch bebeehh tebbeeh. 
är jag inte bäst eller bäst! puss

Sv: Hmm.. vem kan denna bejb vara då? Haha jag är nästan säker på att det är Niloo som skriver! Och nej JAG är bäst haha <3

vad tycker du om våran särklass? Hehe

Ja inte så svår fråga, mer än att den är sääär ahaha!

Om du fick en önskning, vad skulle du önska dig då?
Om du fick en miljon, hur skulle den spenderas?


Sv: 1) Jag skulle önska mig att jag alltid fick som jag ville. (dvs, en familj som mår bra, och allt jag ville ha)

2) Ta en riktigt lååång och lyxig resa! :)


RSS 2.0