Första advent.

Glad första advent allihopa, eller vad man nu säger!? Herregud tänk att det snart är julafton! Tur att jag nästan är klar med all min julklapps handling, till skillnad från förra året när jag var ute och sprang i kylan som en liten kyckling efterjulklappar.
Aja vad hade ni tänkt hitta på idag då? Baka papparkakshus,pepparkakor,ta upp julgranen,lussebullar? Jag ska antingen träffa Sebastian eller bara gå och kika runt på stan! :)

mobilblogg: iskall shopping runda

yhej,hej. just nu sitter jag och värmer mig hoss min jammas kompis efter en lång shopping  runda men bara en massa presenter till andra den här gången hehe. jag fick me mig ganska mycket saker tex till issa,madde,elin,niko,lina,keti,elin mm.. nu är det bara kvar till sarah och emma och kanske några andra. jag är väldigt nöjd med allt. nej nu ska jag äta mat , vi ses ikväll. pöss

Ny väska från Belle shoes



899 kr från början nu 299 kr! BANG!

Dorzas ledtråd:

Hmm... vad är det jag kan ha köpt till henne? Vet du Dorza? ;)
Haha du får vänta tills julafton innan du får den! ♥

Dagens shopping

Idag var jag och Issa och julhandlade lite efter skolan. Det var egentligen meningen att jag skulle julhandla till andra folk, men det blev bara en liten sak till min kompis Dorza haha. Däremot hittade jag lite fina saker.






1: Nattlinne från Gina tricot.
2: Tröja från H&M.

Go for chanel girls

Idag hade jag faktiskt på mig både mitt Chanel halsband och örhängen som jag har haft i ca 2 år nu men aldrig använt tråkigt nog. Men nu har jag lagt dem i min lilla Chanel ask på bordet så dem kommer användas flitigt i vinter!
Och som man brukar säga "A girl that dosent likes Chanel isnt a real woman" ;) Tänkt på det tjejer haha!
Nej men det är riktigt fint faktiskt. Det kan användas både till vardag och fest, och man kan kombinera dem med många olika stilar! Så go for Chanel girls!


;)


Vitt är vackert

God morgon, gud vad det snöar ute! Men det är ju perfekt eftersom jag tycker att det är mysigt när det ligger ett vitt snötäcke på marken. Vitt är vackert! Dock gillar jag inte när det bara blir slask och äckel. Gillar ni snö?



Fördelar med snö:

Det är fint

Man får en mysig känsla

Då vet man att det är jul

Man kan mula folk mohahaha



Nackdelar med snö:

Det är kallt

Det blir slask sen

Man blir blöt av det

Man kan nästan
inte gå i klackar




Ny start nya tag!

Hej allihopa, för er som läser Elgreko.blogg.se vet säkert vem jag är. Eftersom att det var så mycket krångel med min gamla blogg så har jag bestämt mig för att skapa en ny och fräsh blogg. Det kommer såklart att ta ca en vecka att fixa allt men det får ni stå ut med ;)

Tummen ut för det här!

RSS 2.0